palyazat

 

Alternative Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Az Alternative Solutions Kft. fejlesztési projektje

Szerződött támogatás összege: 9 998 642 Ft

Támogatás mértéke: 62,200004 %

Támogatás forrásalapja: ERFA

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a vállalkozás a szigetelési tevékenységéhez (tetőszigetelés, szigetelés) szerzett be eszközöket és berendezéseket, melyek magas minőségűek és nagymértékben megkönnyítik és gyorsítják a napi működést. Az előbbiek mellett a poliuretán szóró eszközzel egy új technológiához jutott a cég. Az előbbiekben leírt szórógép lapostetők szigetelésekor, illetve bármilyen nagyobb felületű szigetelés esetén alkalmazható. A teherfelvonó létra-lift a tetőre való anyagfeljuttatást szolgálja, mely nagy teherbírása miatt mind az anyagokat, mind az eszközöket képes szállítani. Az előbbi eszközök, berendezések mellett magas minőségű és teljesítményű HILTI szerszámokat kerültek beszerzésre, valamint 1 db notebookot a helyszíni adminisztrációhoz és nyilvántartások vezetéséhez, illetve tervolvasáshoz.

Reactor poliuretán habszóró rendszer: a vállalkozásnak 2 fő és gyakorlatban végzett tevékenysége van, az egyik a napelemes-rendszerek telepítése, a másik pedig a jelen projekt keretében fejlesztendő tevékenységként is megjelölt 43.99 - Egyéb speciális szaképítés m.n.s. tevékenység, mely födém- és tetőszigetelést és szigetelési feladatokat jelent. Jelen berendezés PUR hab szórására lett kifejlesztve, mellyel nagy felületek szigetelése végezhető el gyors tempóban, így nagyban megkönnyítve és hatékonyabbá téve a szigetelési tevékenységünket. Már most is nagyon sok megrendelésünk van előkészítve erre a gépre alapozva. Sok egyszerűbb technika létezik a PUR hab felvitelére, azonban jelen gép speciálisan erre a célra, a precíz és pontos, valamint gyors kijuttatásra lett kifejlesztve és egyedülálló a piacon kapható hasonló gépek között, az ára viszont ezzel szemben tökéletesen versenyképes.

GEDA Lift teherfelvonó, 15.5 m: minden tevékenységünk nehezen elérhető helyeken, magas tetőkön, illetve padlásokon történik, az anyagszükséglet pedig minden esetben nagy mennyiségű. Ez idáig különböző létrákkal kívülről vagy belső lépcsőkön, illetve feljárókon keresztül végeztük az anyagmozgatást, illetve a szerszámok és gépek mozgatását. Ez a berendezés egy, az épületek külső homlokzatára, gyorsan telepíthető egyszerű vázszerkezetű teherhordó lift, mely egy sínen mozog. A teherfelvonó 15,5 m magasságig használható, mely számunkra elegendő magasság, gyakorlatilag egy négyemeletes panelház magasságának felel meg. A lift segítségével gyorsan és nagy mennyiségben tudjuk feljuttatni magasra a szükséges anyagokat, valamint a munkához használatos gépeket, eszközöket és szerszámokat egyaránt.

DELL Inspiron 3501: a vállalkozás rendelkezik számítógépekkel, azonban a mobil gépek, így notebookok nem álltak rendelkezésre. Szükséges a helyszíni munkához.

A HILTI gépek a napi munkavégzésben nyújtanak segítséget a legmagasabb minőségben.

Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01719

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2023.05.25.