Gyál, Pest megye napelem rendszer 20kW

Gyál, Pest megye napelem rendszer, Budapest napelem rendszer értékesítő kivitelező cég.
Budapest napelem rendszer forgalmazó, kivitelező cég Pest megye Lindab tető napelem rendszer telepítő cég Budapest napelem forgalmazó Pest megye Napelem rendszer forgalmazó Budapest, Fronius inverter Budapest napelem rendszer telepítés Budapest napelemes cég, napelem rendszer kivitelező Napelem forgalmazó cég Budapest, napelemes cég Budapest Budapest napelem forgalmazó, kivitelező cég, napelemes cég

Gyálon, Budapest mellett, Pest megyében telepítettünk egy 20kW-os napelem rendszert a nyáron. A vállalkozás aminek a napelemeket telepítettük, egy telephely fejlesztés pályázat keretein belül, építette a napelemes rendszert. A napelem beruházás támogatása 45%-os vissza nem térítendő támogatás. A napelemes rendszer által megtermelt évi 750.000,- forintnyi áram, a vállalkozás munkagépeinek a villamos energia szükségletét hivatott csökkenteni. A napelemes rendszer a megnyert napelem pályázat függvényében, napelem rendszer megtérülési idő 4 év. A napelem rendszer 80 darab Amerisolar polykristályos napelemet tartalmaz amelynek az élettartama évtizedek, amit mi sem bizonyít jobban mint a 30 éves gyári garancia. A napelem invertere egy magas minőségű osztrák 20 kW-os Fronius Symo inverter amely garanciája 5 év, amit ki lehet terjeszteni 10, 15, vagy 20 évre is. A napelem tartószerkezet a német K2, minőségi alumínium napelem tartószerkezeteket kínáló cég termékei. A napelem tartószerkezet speciálisan a Lindab lemeztetőkre kiszült vagy az ehhez hasonló más gyártmányú lemeztetőkhöz. Budapest közelében, Pest megyében ez volt a huszonharmadik napelemes telepítésünk.

Amennyiben Ön is érdekli vállalkozása vagy családi háza napelemes rendszerrel való fejlesztése, mi szívesen állunk az Ön rendelkezésére Pest megyében is. Keressen meg bennünket a budapesti központi irodánkban vagy hívjon minket a központi elérhetőségeinken.

További referenciák