Ecser, Pest megye 5kW napelem rendszer

Napelem rendszer Budapest Pest megye, Ecser
Budapest napelemes rendszer telepítés Napelem forgalmazó telepítő cég Budapest Amerisolar napelem rendszer Budapest Napelem rendszer forgalmazó, Pest megye, Budapest Ecser SMA inverter forglamazó cég Budapest napelem

Budapest külvárosában, Ecser városában Pest megyében kiviteleztünk egy 5kW-os napelem rendszer egy kedves visszatérő ügyfelünknek. A boldog tulajdonos a második napelem rendszert telepíttette velünk. Először a vállalkozásának szereltünk napelem rendszert, majd a családi házára telepítettünk napelem rendszert. A napelem rendszer kiépítése a nyáron zajlott, a kánikulában, de a tapasztalt kivitelező csapatunk korán kezdve, délben szünetet tartva, gond nélkül vették az akadályokat. A kedves ügyfél, a német SMA minőségi invertert választotta, a napelemek amik felszerelésre kerültek a szintén minőségi Amerisolar 250W-os polykristályos napelemek. A napelem tartószerkezet csak is a legjobb, K2 termékei lehettek. A napelemek forgalmazása 30 év gyári garancia mellett történik, míg a napelem inverterek 5 év alap gyári garanciával kerülnek forgalmazásba, amit lehet 10, 15 vagy 20 évre kiterjeszteni. A napelem tartószerkezetek 15 év gyári garanciával forgalmazzuk. A napelem rendszer várható maximális megtérülési ideje 8 év. A család várhatóan évi 200-220 ezer forintot spórol villanyszámláján a napelem rendszer által.

Amennyiben Ön napelem forgalmazó vagy napelem kivitelező céget keres, mi szívesen állunk rendelkezésére Budapesten, Pest megyében vagy az ország egész területén. Forduljon hozzánk információkért és kérje személyre szabott ingyenes napelem rendszer árajánlatunkat.

További referenciák