Médiaajánló

Jogi nyilatkozat és szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.napelemek-napkollektorok.hu honlapra, annak valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak: www.napelemek-napkollektorok.hu website-on található tartalom az Alternative Solutions Kft. szellemi tulajdona.

 

Alternative Solutions Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

 

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Alternative Solutions Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

 

A Alternative Solutions Kft. weboldalain közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a Alternative Solutions Kft. nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljeskörű voltáért.

 

A Alternative Solutions Kft. weboldalain közzétett képek csak illusztrációk!

 

A www.napelemek-napkollektorok.hu website-on található tartalom abban az esetben terjeszthető, másolható, ha annak forrását (www.napelemek-napkollektorok.hu) feltüntetik!

Media Display