Üdvözöljük a megújuló energia világában!

napelem-napkollektor-napenergia-alternatív energia

Köszöntjük weboldalunkon!

Cégünk vállalja napelem rendszereknapkollektor, valamint alternatív hőtechnikai/fűtéstechnikai rendszerek teljes körű kiépítését, telepítését és engedélyeztetését háztartások és cégek számára. Emellett vállaljuk a napelemes rendszerek nagykereskedelmi forgalmazását és fűtési távfelügyeleti rendszer beépítését. Szakképzett, megbízható szerelőkkel és üzletvezetőkkel rendelkező csapatunk célja, hogy megfizethető áron, jó minőségű alternatív/megújuló energiaforrást biztosítsunk mindenki számára. Egyik szemünket folyamatosan versenytársainkon tartva biztosíthatjuk Önt, hogy ennél jobb áron ilyen minőségű napelemes rendszert nem talál máshol.

A jövő az alternatív, megújuló energiáé! A közhiedelemmel ellentétben a napelemmel termelt elektromos energia ma már egy megfizethető megújuló energia befektetés, ami az általunk forgalmazott, kiváló minőségű, legkorszerűbb napelemeknek köszönhetően hamar meg is térül. A napelemes rendszerek elérhető ár mellett 8 év alatt visszahozzák a befektetett összeget és ez után többé nem kell az áramért fizetnie.

Tekintse meg napelemes csomagkínálatunkat, napelem referenciáinkat, vagy tájékozódjon bővebben a megújuló energiában rejlő lehetőségekről oldalunkon és kérjen személyre szabott árajánlatot szakembereinktől.

Gondolkodjon előre, legyen független a mindenkori áramszolgáltatótól és termelje meg a saját energiaszükségletét, kímélve ezzel együtt a környezetet is!

Az Alternativ Solutions Kft szakemberei készséggel állnak rendelkezésére bármilyen alternatív energiával kapcsolatos kérdésben az alábbi elérhetőségeinken.

 

Hozzászólás

Az email címet nem jelenítjük meg sehol.