Trina Solar napelem

Közzétette: | szeptember 15, 2015 | Megújuló energia magazin, Napenergia | Nincs hozzászólás
Trina Solar logó.

A napenergia felhasználásának egyik módja a napelem rendszer alkalmazása, melynek segítségével elektromos áramot termelhetünk. Az egy megújuló és környezetbarát energiaforrás. Számtalan cég és vállalat foglalkozik napelem modulok, napelem cellák és napelem rendszerek fejlesztésével, gyártásával, tesztelésével és forgalmazásával. A globális világ cégek többnyire nagy múltra tekintenek vissza, de ez nem minden esetben van így. A Trina Solar egy fiatalnak számító vállalat, 1997-ben lett alapítva és 2006-ban jegyezték be a New York-i tőzsdén. Rövid idő alatt meggyőző és elismerésre méltó eredményeket értek el. A Trina Solar egyike azon vállalatoknak, akik a fejlesztésben, gyártásban, értékesítésben és a tesztelésben is képviseltetik magukat.

Trina Solar, a vállalat

Relatív fiatal vállalatnak számít a Trina Solar a világvezető napelem gyártók közt, ahol több mint ötven éves múltra visszatekintő cégeket és vállalatokat is találhatunk. Annál inkább lenyűgöző a Trina Solar gyors fejlődése és eredményei, nem csupán egyenrangú versenytársa az iparágban tevékenykedő nagy vállalatoknak, rövid idő alatt egyedülálló eredményt is elért már. 2007 óta 11GW áramot termelt meg a vállalat, éves energiatermelésben 2011-ben, 2012-ben és 2014-ben világelsők voltak. A sikertörténet mögött egy magasan képzett és eltökélt management összehangolt profi munkája áll.

Trina Solar management

A nyolctagú management magasan képzett tagjai összehangolt munkával és kiváló stratégiával igen rövid idő alatt építette a Trina Solar vállalatot a mai szintre. Elhivatottságuk mellett szaktudásukról árulkodik a tény, hogy a Trina solar volt a világon az első olyan vállalat, mely megkapta az UL „Client Test Data Program” engedélyt. Ennek értelmében a Trina Solar nem csak saját, de más cégek termékeit is hitelesen tesztelheti. Ez egyfajta elismerése a szaktudásuknak, precizitásuknak és az alkalmazott eljárásaik magas színvonalának. Saját termékeiket a gyártási folyamat minden állomásán szigorú teszteknek vetik alá a kiváló minőség folyamatos biztosításának érdekében. Ismerjük meg a nyolctagú sikercsapatot!

Jifan Gao

Elnöke és vezérigazgatója a Trina Solar Vállalatnak. Gao úr még az elnöke a China Photovoltaic Industry Association”-nak és az „Asian Photovoltaic Industry Association”-nak. A Trina Solar-t 1997 decemberében alapította meg. Mesterdiplomát szerzett fizikai kémiából a Jilin Egyetemen 1988-ban és 1985-ben főiskolai diplomát a Nanjing Egyetemen kémiából. Szakterületén nagy elismerésnek örvend.

Zhiguo Zhu

Igazgatósági tag és a „Modul Business Unit” elnöke. A Tsinghua Egyetemen mérnöki főiskolai diplomát, a Shanghai Science and Technology Egyetemen tudomány mesterdiplomát, a Cambridge Egyetemen posztgraduális bizonyítványt és az Imperial College üzleti adminisztrátor mesterdiplomáját szerezte meg. 2011-ben csatlakozott a Trina Solar vállalathoz ahol több területen is felügyelte és irányította a vállalat fejlődését.

Teresa Tan

Legfőbb pénzügyi tisztviselő. 2014 év elején csatlakozott a Trina Solar vezetőségéhez, több mint két évtizednyi tapasztalattal a háta mögött nemzetközi számvitel, management és pénzügyi szerepkörökben. A Parker Hannifin Asia Pacific pénzügyi csoportjának volt a vezetője, azt megelőzően a Taxa t Aleris International vállalati elnöke volt és konzultáns volt multinacionális és magánkézben lévő cégeknél. Menedzsment és ipari mérnök diplomákat szerzett Kínában a Jiao Tong Egyetemen, az amerikai Virginia Polytechnic Institute and State University of Virginia-n számvitel mesterdiplomát és közgazdaságtan mesterdiplomát szerzett.

Stephanie Shao

Alelnök és az emberi erőforrás főigazgatója. 2010 szeptemberében csatlakozott a Trina Solar vállalathoz, megelőzően több nagyvállalatnak dolgozott HR munkakörökben, mint például a Colgate, Palmolive, Dun Bradstreet és a Bristol-Myers Squibb. A Benjing Egyetemen pszichológiából diplomázott, a Chinese Academí of Science-n menedzsment pszichológia diplomát szerzett.

Qi Lin

Alelnök és a PV Systems Business Unit (SBU) elnöke. 2012 óta a kínai régió elnöke, mielőtt a Trina Solar alkalmazásába állt a Siemens vállalatnál dolgozott alelnöki pozícióban Megelőzően több nagyvállalatnál is dolgozott, mint például a LM Glasfiber, FOSS, YuanDa Engineering, Schneider Electric és a GE. A Beijing Technology Egyetemen szerzett diplomát.

Longxing Huang

Alelnök és a Distributed PV Generation Business elnöke. Több mint huszonnyolc év tapasztalata áll Huang úr mögött, ebből tíz év a PV iparágban. A ShunFeng Photovoltaic International vállalati elnöke volt, vezető beosztásokban dolgozott még a Hanwah Solar és Tongwei Solar vállalatoknál. Sokrétű tapasztalatának köszönhetően szaktudását mind a logisztikában, a gyártásban és a forgalmazásban kamatoztatja a Trina Solar vállalatnál.

Benjamin Hill

Alenlök és az európai régió elnöke. Huszonöt év tapasztalattal rendelkezik a PV iparban. 2009-ben csatlakozott a Trina Solar vállalathoz, 2012 óta az európai régió elnöke. A Trina Solar-nál töltött idő alatt a globális értékesítés és marketing vezetője volt. A Trina solar előtt dolgozott a BP Solar, Hiltec Solar Ltd., Nestec Ltd., és Sollatek Ltd. vállalatoknál. Korábbi munkahelyein marketing és értékesítési vezető volt.

Jeff Dorety

Alelnök és az amerikai régió elnöke. Mielőtt megismerkedett volna a PV iparral több vezető pozíciót is betöltött vállalatoknál, mint a Lucent Technologies, T-Mobile, AT&T. Később értékesítési igazgató volt a JA Solar, a BP Solar vállalatoknál. Nagy menedzsment tapasztalattal rendelkezik, amit a Trina Solar vállalatnál kamatoztat a jövőben is.

Trina Solar reklám logó.

Trina Solar.

Trina Solar termékek

A PV projekteket szigorú sztenderdek, minőség és megbízhatóság tesztek mellett végzi a Trina Solar. A mérnöki tervező munka kezdetétől a gyártási folyamatokon át az értékesítésig a nagy tapasztalattal rendelkező menedzsment szaktudása minden lépésben visszatükröződik. Nem kevesebb, mint harminc különböző tesztelést végeznek a gyártási folyamat közben. A végeredmény kiváló minőségű és megbízható napelem modulok.

PD05, hatvancellás univerzális modul

A PD05 napelem modul közkedvelt a vásárlók körében. Kompatibilis a piacon megtalálható majdnem összes napelem rendszer komponenssel. Az iparág egyik legmegbízhatóbb napelem modulja, számtalan különböző területen és helyszínen bizonyította teljesítményét. Magas megbízhatóság a harminc gyáron belül végzett tesztnek köszönhetően, melyek magasabb elvárásokat támasztanak a napelem modullal szemben, mint sok más minőségellenőrző központ.

Trina Solar PD05.

PD05.

Duomax széria, dupla üvegezésű napelem modul

A Trina Solar Duomax napelem modulja mindkét oldalán 2,5mm vastag hőálló üvegezéssel van ellátva. Az eljárásnak köszönhetően a modul sokkal ellenállóbb a környezeti hatásokkal és a tűzzel szemben. Megbízhatóbb váz szerkezet, megnövelt tűzvédelem, speciális laminálási eljárás, jobb teljesítmény és magasabb energia garancia jellemzik a napelem modult. Természetesen, mint minden Trina Solar termék, a Duomax napelem modulok is átesnek a harminc különböző teszten.

Trina Solar DuoMax.

DuoMax.

PD14 hetvenkét cellás napelem modul

Ezt a napelem modult kifejezetten földre való telepítéshez tervezték. Használatát főleg nagyméretű napelem rendszerek, naperőművek létesítéséhez ajánlják. Az iparág egyik legmegbízhatóbb napelem modulja, rengeteg helyen gyakorlati alkalmazásban bizonyította kiváló minőségét. A 4 mm vastag üvegezés növeli a napelem modul ellenálló képességét a környezeti viszontagságokkal szemben. A többi Trina Solar termékhez hasonlóan a PD14 napelemek is átesnek a harminc gyáron belüli teszten.

Trina Solar PD14.

PD14.

Ha felkeltettük az érdeklődését a Trina Solar vállalat bármelyik terméke iránt, vagy egyéb kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal, örömmel állunk a rendelkezésére. Tekintse meg napelem rendszer árainkat!

Hozzászólás

Az email címet nem jelenítjük meg sehol.