Morningstar napelem

Közzétette: | szeptember 21, 2015 | Megújuló energia magazin, Napenergia | Nincs hozzászólás
Morningstar logó.

A napelemes rendszerek lelke az inverter, ami a napelem panelok megtermelte egyenáramot alakítja át váltóárammá. Ajánlatos kizárólag a legmegbízhatóbb gyártók termékei közül választani. Az inverterek piacán gyakori és gyors a változás, gyártók jönnek és mennek. A Morningstar kivétel ez alól, már húsz éve stabilan van jelen a világvezető invertergyártók közt. Mindez változás nélkül ugyanazokkal a partnerekkel együttműködve változatlan vezetőséggel és üzleti stratégiával és folyamatos, megbízható és magas minőségű termékekkel. Tartson velünk és ismerje meg közelebbről az inverter gyártók egyik legstabilabbját, a Morningstar-t.

Morningstar

A Morningstar húsz éve töretlenül nemzetközi piacvezető az inverter gyártók körében, 2,5 millió terméket értékesítettek a világ 112 országában. A világpiacon termékeik az előrehaladott technológiájukról és kiváló minőségükről ismertek. A vásárlók körében is nagy elismerésnek örvend a Morningstar. Köszönhető ez a nagy elhivatottságuknak, a kezdetek óta változatlan és profi vezetőségnek, a hosszú távú gyümölcsöző partneri együttműködéseknek és a szintén változatlan és precíz stratégiájuknak. Fő céljaik közt szerepel a hosszú élettartamú, megbízható és úttörő inverterek gyártása.

Morningstar főbb ismérvei

Termékeiket a legkiforrottabb technológiák alkalmazása és a kifogástalan minőség párosa jellemzi. Világszinten a legjobbnak számít invertereik védelmi rendszere, ellenálló képessége extrém környezeti hatásokkal, korrózióval szemben. Kedvezőtlen és szélsőséges hőmérsékleti viszonyok mellett is hibátlanul működnek a Morningstar inverterek. Mind a számtalan teszten és a valós életben is bizonyítottak a vállalat termékei. Invertereik élettartama hosszabb, mint a piaci átlag, emellett az egyedi technológiának köszönhetően az akkumulátoros rendszerek esetén maga az akkumulátor élettartami is nő. A Morningstar fejlesztéseivel nem csak az invertereikre fókuszálnak, hanem az ahhoz kapcsolódó napelemes rendszer minden elemére, azok hatásfok és élettartam maximalizálására. Világvezető termékeiket többnyelvű, részletes és mindent átfogó leírással látják el, telefonos és internetes vevőszolgálatuk bármikor elérhető, és a vevők rendelkezésére áll.

Morningstar inverterek.

Morningstar.

Morningstar felépítése

Húsz éve ugyanazok a vállalat céljai, kiváló termékek gyártása és egy fenntartható világ létrehozatala, folyamatos fejlődés a vevők igényeinek hiánymentes kielégítésének érdekében. Környezettudatos felfogásuk minden területre kiterjed, nagy hangsúlyt fektetnek munkahelyeik minőségére. Dolgozóik egészséges és maximálisan biztonságos környezetben végezhetik munkájukat.

Létesítmények

A gyáraik saját napelemes rendszerrel vannak ellátva (Newtown 4,2 kW, Jessup 30 kW), melyek két célt is szolgálnak. Egyrészt a gyárakat látják el energiával, másrészt a fejlesztési és tesztelési munkálatokban játszanak nagy szerepet. A Morningstar dolgozói a napelemes rendszerekkel minden típusú és kombinációjú napelem rendszert képesek házon belül reprodukálni, így pontos gyakorlati teszteket, méréseket és kísérleteket végezhetnek. Termékeik kimagasló minőségének elérésében kulcsfontosságú ez a faktor, első kézből juthatnak felbecsülhetetlen értékű információkhoz és tapasztalatokhoz a munkások.

Gyártás

A Morningstar nagy gondot fordít a munkahelyei minőségére. Dolgozói egészséges és maximálisan biztonságos környezetben végzik munkájukat. Gyáraik CNS 15506 és ROHS&REACH kompatibilisek, első osztályú minősítésűek, továbbá ISO 14001 és OHSAS 18001 nemzetközi hitelesítéssel is rendelkeznek. Termékeik csomagolásánál kizárólag újrahasznosítható anyagokat használnak fel, továbbá minimalizálták a csomagolás méretét és súlyát, ezzel is további lépéseket téve a környezetbarát működésük irányába. Többek közt ettől is csak hitelesebb lesz maga a Morningstar vállalat. A csökkentett méret és súly mellett a csomagolások továbbra is maximálisan védik a termékeket.

Logisztika

A Morningstar logisztikai részlegén dolgozó munkatársak szakértelme, képzettsége és a szigorú és precíz sztenderdek összessége is a gyártási folyamatokat erősítik és teszik akadálymentessé. Továbbá a partnereik és a vevők gyors és hiánymentes kiszolgálását végzik magas színvonalon. A Morningstar elismerte, hogy üzleti sikereinek eléréséhez kulcsfontosságú volt a logisztikai rendszerük kiépítése és az abban zajló munkafolyamatok precíz összehangolása.

Közösségi munka

A Morningstar több komoly közösségfejlesztési tevékenységet is végez, ami szintén növeli a vállalat hitelét. Különböző oktatási programokat finanszíroznak, rendszeresen részt vesznek önkéntes környezetvédelmi és humanitárius programokban, több a napenergia felhasznosítását népszerűsítő és terjesztő non-profit szervezetet is támogatnak hosszú évek óta. Humanitárius tevékenységeikkel a rászoruló közösségeken segítenek, elmaradott országokban igyekeznek a fejlődést és a felzárkózást segíteni napelemes rendszereikkel és adományaikkal.

Morningstar stratégia

Termékkínálatuk folyamatos növelése újabb és hasznosabb elemekkel a napelemes rendszerek minél fejlettebb felhasználásának érdekében. Számos új kiegészítőket is fejlesztenek és gyártanak napelemes rendszerekhez. A fejlesztések célja olyan napelem rendszerek létrehozása, melyeket minél szélesebb körben alkalmazhatóak, azok hatásfoka és élettartama egyre jobb és jobb legyen. Mindezen erőfeszítések eredményeképpen a Morningstar világpiaci pozíciójának megőrzése és megerősítése. Fejlettebb technológiák kidolgozásával és egyedülálló munkamorállal új és forradalmi megoldások kifejlesztése. Partnereik és vevőik számára minőségi termékek előállítása. A Morningstar 90 országban 231 forgalmazót lát el folyamatosan és hiánymentesen minden termékével.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését a Morningstar termékei iránt, vagy egyéb napelemes rendszerrel kapcsolatos kérdése merült volna fel, forduljon hozzánk bizalommal, örömmel állunk a rendelkezésére. Tekintse meg akciós napelem rendszer árainkat!

Hozzászólás

Az email címet nem jelenítjük meg sehol.