ET Solar napelemek

Közzétette: | szeptember 18, 2015 | Megújuló energia magazin, Napenergia | Nincs hozzászólás
ET Solar.

A napelemek gyártása és fejlesztése nagy szaktudást és precizitást igénylő munka. Melyik nemzet jut eszünkbe a precizitás szóról? Igen, a németek. Az ET Solar egy német napelemek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalat. A termékeik a német precizitásnak köszönhetően jobb mutatókkal rendelkeznek, mint a nagy átlag. Az ET Solar egy nemzetközileg elismert napelem gyártó. Hitvallásuk, hogy egy hozzájuk hasonló nagy és eredményes vállalat a sikereit a dolgozói munkájának, tehetségének, tapasztalatainak és elhivatottságuknak köszönheti. A motiváció folyamatos fenntartása érdekében az ET Solar a sikereit, növekedését és annak gyümölcsét megosztja a dolgozóival, akiket folyamatosan bíztatnak az új kihívások keresésére, a kreatív munkára és a konstruktív ötletek kidolgozására. Céljuk hogy mind a dolgozóikkal, a partnereikkel és a vevőikkel gyümölcsöző kapcsolatot tartsanak fent.

ET Solar

Az ET Solar gyors és dinamikus növekedését egyértelműen bizonyítja, hogy a 2005-ös alapításuk után napjainkra egy nemzetközi méretű és nagy elismerésnek örvendő vállalattá nőtte ki magát. Nagy hangsúlyt fektet a vállalat a dolgozói megbecsülésére. A magas elvárások teljesítését gazdagon jutalmazzák, figyelemben tartják dolgozóik anyagi és szakmai gyarapodását és biztonságát. Ennek a hozzáállásnak is köszönhető termékeik kiemelkedően magas színvonala, mellyel a szolgáltatásaik értékét és minőségét igyekeznek folyamatosan maximalizálni.

ET Solar napelem gyártó reklám.

ET Solar Group.

ET Solar története

Az ET Solar gyors fejlődését és történetét kronológiai sorrendbe foglaltuk össze, ami szintén jól tükrözi a vállalat céltudatos és gyors fejlődését. Szintén elismerésre méltó teljesítmény, hogy a felsorolásban olvasható eredmények sokasága nem a minőség romlásához vezetett sőt, pont ellenkezőleg, kimagasló eredményeik a versenytársaik fölé emelték a vállalat termékeinek a minőségét. Bizonyos kategóriákban a sztenderd értékek fölé mutat napelemeik minősége, hatásfoka és garanciális ideje.

2005

 • Az ET Solar megalapításának az éve, szintén ebben az évben, az alapítást követően csupán négy hónappal már be is indult az ET Solar napelemek gyártása, melyek az év első felében már TUV hitelesítéssel kerültek a piacra.

2006

 • Az ET Solar központja üzleti érdekek és a piaci jelenlétük megerősítése érdekében az amerikai California-ba lett áthelyezve. Ettől függetlenül a vállalat német kézben és irányítás alatt maradt.

2007

 • Ebben az évben folytatódott a vállalati szerkezet kiépítése. Az év elején California-ban megalapították az ET Solar első leányvállalatát, két hónappal később megszületett az ET Solar Group. Még az év első felében beindult a 120 MW napelem modul sorozatgyártása. Olaszország volt a második külföldi állomás ahol irodát alapított az ET Solar. Elkezdődött a 60 MW öntvény sorozatgyártása.

2008

 • Seoul-ban megalapították az ET Solar koreai csoportot. Elindult az ET Tracker rendszer gyártása. 50 millió amerikai dollár értékben került ET Solar részvény a forgalomba, és egy újabb leányvállalat, az ET Solar AG lett alapítva szintén Németországban.

2009

 • Ez az év sem telt el egy újabb leányvállalat alapítása nélkül, a kínai Taizhou-ban hozták létre az ET Solar Energy Limited-et, és útjára indult Németországban a 2 MW EPC projekt.

2010

 • Taizhou-ban befejeződött az első teljesen belföldi project, a Horticulture Expo Garden. Luxemburgban megalapult a Green Equity. Olaszországban egy újabb leányvállalatot létesítettek ET Solutions SRL néven. Sorozatgyártásba került az ET Solar 150 MW napelem cella. Ebben az évben egy második leányvállalatot is alapítottak Nanjing-ban ET Solar Energy néven.

2011

 • A napelem modulok termelése elérte az 1GW mennyiséget, újabb részvények kerültek kibocsátásra, szintén 50 millió amerikai dollár értékben. A megújulás éve is volt ez valamennyire, az ET Solar új logót és szlogent választott. A China CITIC Bank nem kevesebb, mint 1,27 billió (!) amerikai dollár hitelt nyújtott az ET Solar-nak. Év végére az ET Solar napelemek kapacitása is elérte az 1GW értéket.

2012

 • Termékeiket világszerte mobil bemutatótermekben kezdték el népszerűsíteni. A második hitelt a Bank of Communicatoins-tól kapták 238 millió amerikai dollár értékben. A gyártási technológia került fejlesztésre, elkészültek az első automatikus gyártósoron összeszerelt napelem modulok. Megalapult a romániai leányvállalatuk ET Solutions Bucharest SRL néven. A Bloomberg listáján bekerült az ET Solar a top 10 napelem gyártók közé. Az ET Solar Dél-Afrika irányába folytatta a terjeszkedését. Kiépült az 50 MW napelem projekt Romániában. Megalapult az ET Solar Japán csoport Tokyo-ban.

2013

 • Ebben az évbe is a top 10-ben végzett az ET Solar a Bloomberg éves értékelésében. 20 millió euró agyagi támogatást kapott az ET Solar a China Development Bant-tól. Az ET Solutions projekt átlépte a 300MW határt. Elkészült a jövőre vonatkozó az átalakítási és fejlesztési tervezet. A globálisan telepített napelemek elérték a 2,5 GW értéket. A Chile-i Santiago-ban megalapult az ET Solar Latin American Regional iroda.

2014

 • Ausztráliai leányvállalat megalapítása, és egy újabb elismerés, az ET-M660250 napelem modul harmadik helyen végzett a PHOTON teszten. Rendszer mérnöki és technológiai fejlesztő intézetet nyitottak Kínában. Megállapodást kötött az ET Solar a Lightsource-val egy angliai 50MW napelem project kivitelezésére. Global PV Plants O&M Centre megalapítása Kínában. Az ET Capital Inc. megalapításának bejelentése fűződik még ehhez az évhez.

2015

 • A TechAccess közreműködésével összesen 100MW napelemes projektek kiépítése Pakisztán területén.

ET Solar vezetősége

 • ET Solar új logója és szlogenje.

  ET Solar.

  Xinghua Wang, elnök és az ET Solar alapítója.

 • Dennis She, elnök és főügyvezető igazgató.
 • Gary Lin, alelnök és főpénzügyi igazgató.
 • Linhui Sui, ügyvezető alelnök.
 • Boris Schubert, alelnök.
 • Patrick Guo, alelnök.
 • Mike Ye, alelnök és technikai igazgató.
 • Ming Yin, ET Solar Germany igazgató.

ET Solar napelemek

Az ET Solar széles skálán kínál napelemeket magán célú, ipari felhasználásra és naperőművek létesítéséhez. A termékeik tervezésénél és fejlesztésénél nagy gondot fordítanak az adott napelem felhasználási területéből adódó különleges kritériumoknak való megfelelésnek és a vásárlók minden igényének a kielégítésére. Az ET Solar napelem kínálatában mindenki megtalálhatja a saját elvárásainak tökéletesen megfelelő modult.

ET Solar napelem kínálat.

ET Solar napelemek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az ET Solar termékei iránt és további napelem rendszerekkel kapcsolatos információkért forduljon hozzánk bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére! Tekintse meg akciós napelem rendszer kínálatunkat vagy esetleg egy békés megyei napelem rendszer referenciánkat!

Hozzászólás

Az email címet nem jelenítjük meg sehol.