Canadian Solar napelem

Közzétette: | szeptember 14, 2015 | Megújuló energia magazin, Napenergia | Nincs hozzászólás
Canadian Solar napelem.

A napelem rendszerek felhasználása egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Tiszta, megújuló energiaforrás, melyet a Nap lát el. A napelem rendszer egy kivételével minden tekintetben hosszú távú megoldás, legyen szó egy rendszer élettartamáról, az energiaforrás kimeríthetetlenségéről, vagy a minket követő generációk jövőjéről. Az egyetlen ismérv, ahol a napelem rendszerek tekintetében rövidtávról beszélhetünk az a megtérülési idejük. Minél jobban bekerült a köztudatba, annál többen figyeltek fel a napelem rendszer kínálta lehetőségekre. Ez nem csak a kereslet oldalra igaz, hanem a kínálat oldalra is. Egyre több és több gyártó jelent meg ebben az iparágban, és mint mindenhol, itt is igaz, hogy a mennyiség nem minőség. Sajnos sok olcsó és silány minőségű termék is piacra került. Ezek megvásárlását senkinek sem ajánlanánk. A gyenge minőségű napelemek hamar veszítenek hatásfokukból, rövid az élettartamuk és hibás működésük miatt komoly anyagi kárt és személyi sérülést is okozhatnak. A napelem gyártók rengetegében szeretnénk egy támpontot nyújtani, és bemutatni a nagyobb és megbízható napelem gyártókat. Most a Canadian Solar kerül bemutatásra.

Canadian Solar

A Canadian Solar kiváló példa, milyen egy igazi megbízható napelemes rendszerekkel foglalkozó cég. A weboldalukra látogatva rövid böngészés és klikkelgetés után látszik, hogy nem csupán a profit termelése az érdekük. Ebben az iparágban fontos hogy szem előtt tartsuk, egy jobb világot építünk saját magunk, és a minket követő generációk számára. A Canadian Solar hitvallása hogy jobbá teszi minden egyes vásárlója életét. Ez nem csak egy üres szlogen, mint azt majd láthatjuk.

Canadian Solar, a cég

A Canadian Solar 2001-ben lett alapítva Dr Shawn Qu által. Napjainkra az egyik, ha nem a legnagyobb globális cég lett a Canadian Solar a maga területén 2006-ra. Mind az alapító, mind a cég elismerésre méltó eredményeket mutatott fel az évek során. Ennek is köszönhető a minőség és a hitelesség, a két legfontosabb tulajdonsága a Canadian Solar cégnek.

Az alapító

Dr. Shawv Qu a Canadian Solar alapítója.

Dr. Shawv Qu a Canadian Solar alapítója.

A torontói egyetemen szerzett doktori címet anyagtudományokból, és más különböző képesítései is vannak. Mielőtt megalapította volna a Canadian Solar céget az ATS Automation Systems-nél töltött be több pozíciót is, és az Ontario Power Generation-nál volt kutató. 2011-óta a Tsinghua egyetemen vendég professzor. Ez Kína egyik legnagyobb presztízsű egyeteme.

A vásárlók

Mint azt már említettük, a cég hitvallása: „Vevőink életét jobbá varázsoljuk!”. Ennek az ígéretüknek eleget is tesznek, legyen szó csak egy napelem modul megvásárlásáról, egy napelem rendszer telepítéséről, vagy a legnagyobb projektekről. A Canadian Solar 25 év garanciát vállal a napelemeire, amiket a legszélsőségesebb körülmények közt is teszteltek, hogy minden helyzetben és környezetben eleget tudjanak tenni a vevő elvárásainak. 18 országban működik ügyfélszolgálata a Canadian Solar cégnek. Mindezek mellett világszerte egy megbízható és biztos lábakon álló cégnek tartják, így minden kuncsaftjuk nyugodt szívvel hozhatja meg döntését a Canadian Solar termékei mellett.

Canadian Solar logó.

Canadia Solar, make the difference.

Canadian Solar nagyobb megrendelői

 • Audi
 • EDF
 • Hitachi
 • Ikea
 • LDK
 • LG
 • McDonalds
 • Wolksvagen
 • Samsung
 • JGC
 • Solar City

Canadian Solar Termékek

A Canadian Solar egyaránt értékesít napelem modulokat és komplett napelem rendszereket is. Sikerük egyik titka a folyamatos fejlesztés. Kanadában és Kínában három modern PV (napelem) kutató centert üzemeltetnek, ahol napelem cellák, napelem modulok és napelem rendszerek folyamatos fejlesztése és tesztelése zajlik. Összesen 400 tudós és kutató dolgozik minden nap a Canadia Solar termékek fejlesztésén és tökéletesítésén. Több mint 600 millió amerikai dollárt fektettek eddig kutatásba, és több nemzetközi kutató központtal is kapcsolatban állnak, így méltán az egyik globálisan is jegyzett fejlesztője a Canadian Solar a napenergia iparágnak.

Canadian Solar Quartech

A Canadia Solar a Quartech sorozatával (CS6P-250, CS6P-255, CS6P-260P) minden eddiginél magasabbra rakta a lécet. Forradalmian új technológiával készült napelem cellákból épülnek fel a sorozat napelem moduljai. Az új eljárásnak köszönhetően a napelemek több energiát termelnek és magasabb a megbízhatóságuk is. Világszerte pozitív visszhangja volt az új termékcsaládnak köszönhetően a kiváló teljesítményüknek és kimagasló megbízhatóságuknak. Esztétikai szempontból is igyekszik a Canadian Solar a vevők igényeinek kielégítésére, az új Quartech termékcsalád például igény szerint fekete keretezéssel is rendelhető.

Canadian Solar Quartech napelemek.

Canadian Solar Quartech.

Az új technológia eredményei

 • A cella rendszer ellenállása csökkent.
 • Cella összeköttetésekben csökkentett feszültség.
 • Hatékonyabb energiaátalakítás.
 • Nagyobb megbízhatóság.

Canadian Solar Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhelyen egy üvegházat láttak el Canadian Solar napelemekkel. A napelem rendszer termeli meg a szükséges áramot az üvegház üzemeltetéséhez. A napelem rendszer három hét alatt készült el. Két külön helyre kerültek a napelem panelek. Durván 50 kW lett az üvegház tetőszerkezetére telepítve és további 40kW az üvegház mellett a földre lett telepítve külön erre a célra gyártott tartószerkezetekkel. Az üvegházat geotermikus energiával fűtik, a szükséges villamos energiát pedig a napelem rendszer szolgáltatja. A napelemes rendszer éves szinten 12,000 euró megtakarítást jelent a tulajdonosnak. Ráadásul a napelem rendszer magasabb hatásfokon üzemel, mint az várták volna.

Napelem rendszerekkel kapcsolatos kérdéseikkel vagy díjmentes árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal, örömmel állunk a rendelkezésére. Tekintse meg előre összeállított napelem rendszer árainkat!

Hozzászólás

Az email címet nem jelenítjük meg sehol.